+36 70 378 5829

Lakatosműhely

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Lakatosműhelyünk a biztonságtechnikai és a klasszikus lakatosipari termékeivel egyedülálló irányvonalat képvisel a hazai piacon. Precíziós részlegünkben a finommechanikai, míg forgácsoló és hegesztő részlegünkben a szerkezeti munkákat látjuk el. Az alábbiakban – a teljesség igénye nélkül – tájékozódhat termékeinkről.
Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Zárszerelés és 0-24 Ajtónyitás...

Cégünk, zárszerviz kapacitásával az év minden napján rendelkezésre áll. Az esetek többségében zárcsere, zárjavítás, vagy SOS ajtónyitás miatt hívják gyorsszervizünket.

 

Kulcsmásolás és bolti értékesítés...

Zárboltunkban és Kulcsmásolónkban szívesen fogadjuk Ügyfeleinket. Biztonságtechnikai bemutatótermünkben megtekinthetik és ki is próbálhatják zárainkat, kilincseinket.

A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!

Lakatosműhely termékeink

Biztonságtechnikai termékek

Precíziós műhelyünk különböző biztonságtechnikai termékeket állít elő. Ezen termékek jelentős részét zárak, zárféleségek teszik ki, úgymint pajzsok, befeszítés-gátlók, hevederzárak, egyéb zárak…

Biztonsági ajtórács

Forgácsoló és hegesztő részlegünk egyik alapterméke a „biztonsági rács”. Amennyiben nem a legolcsóbb megoldást keresik, hanem ár-érték arányban a legjobbat, úgy nemcsak a megfelelő biztonsági szintet, hanem ízlésüknek megfelelő rácsot vásárolhatnak nálunk. Mint biztonságtechnikai és betörésvédelmi szakcég, előnyt élvezünk más, kizárólag lakatosokból álló vállalkozásokhoz képest, hiszen napi szinten végezzük a betörés utáni helyreállításokat.

Biztonsági ablakrács

Ablakrácsok esetén a biztonságot olcsón meg lehet vásárolni, de érdemes más szempontokat is figyelembe venni:

Érdemes többet fizetni már az elején egy négyzetméter rácsért, mert megspórolhatjuk a későbbi karbantartásokhoz szükséges összegeket. A megfelelő felületkezelési technológia kiválasztásával elérhető, hogy több tíz évig ne kelljen foglalkozni egy rács felületvédelmével.

Egy ablakrács minden nap szem előtt lesz, ezért érdemes a megjelenésére is költeni. Egy igényesen kialakított biztonsági ablakrács - legyen kovácsoltvas jellegű, vagy valamilyen modern stílusú – emelheti egy ház, vagy lakás fényét, míg egy olcsóbb kivitel inkább csak megtűrt látvány lesz.

Személybejáró kiskapu

Társasházi portál-ajtó

Üveges ajtó

Lemezelt ajtó

Acél biztonsági ajtó

Szárnyas kapu

Toló kapu

Úszókapu

Kerítés

Korlát

Kapaszkodó

Előtető

Kovácsoltvas termékek

Budapest (minden kerület) és Pest megye