+36 70 378 5829

Lakatosműhely

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

1991-óta vagyunk jelen a zárszerviz és lakatos piacon...

Zárcsere zárjavítás ablakrács lakatosmunka társasház lakások törésvédő pajzs kulcsmásolás

A több évtizedes szakmai tapasztalatunk, ügyfélkörünk és beszállítói hátterünk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Általános nyílászáró szervizünk, 0-24 Zárszerviz gyorsszolgálatunk, Zárbolt & Kulcsmásolónk, ill. Lakatosműhelyünk mára egy olyan rugalmas vállalkozást képvisel, amely az egyik legkedvezőbb feltételeket kínálja a budapesti és a Pest megyei régióban.

 

Bízunk abban, hogy üzletpolitikánk, a munkához való hozzáállásunk, ill. a honlapjaink által nyújtott információk elegendők ahhoz, hogy Ön is elmentse telefonszámunkat

(ZÁRSZERVIZ - 06-30-929-7006) és ha eljön az ideje, bennünket válasszon!

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

A biztonságtechnikai szakma több szegmense is egyértelműen bizalmi jellegű terület – gondolván csupán a tanácsadásra, vagy akár egy zárnyitás, zárcsere, kulcsmásolás jellegű munkára.

Emiatt nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy cégünket megismerjék a mechanikus biztonságtechnika hazai, elsősorban budapesti képviselői (Euro Elzett, Abus, Mottura, Assa Abloy, dormakaba, Mul-T-Lock, Tesa, Titan...), ill. a komoly szakmai és üzleti múlttal rendelkező, hasonló területen tevékenykedő kollégák is.

Ezzel az üzletpolitikával több irányból is ellenőrizhetővé tesszük magunkat, ill. bízunk abban, hogy az egyre sokrétűbb együttműködéssel hozzájárulhatunk a magyar biztonságtechnika fejlődéséhez.

A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!

Lakatosműhely referenciák

Családi házLeányfalu

Komplex lakatosmunka: kertkapu, kétszárnyú nyíló kapu, kerítés, korlát gyártása, tűzihorganyzása, hőkezelt fenyővel való burkolása. Kapu motorizálása. Rozsdamentes ajtóhúzók, fogantyúk, állítható zsanérok szerelése. Bevésőzár, zárbetét, törésvédő pajzs szerelése, kulcsmásolás. Egyéb biztonságtechnikai és betörésvédelmi megoldások.

Családi házSzentendre

Épülő családi ház lakatos és biztonságtechnikai munkái. Úszókapu, kiskapuk, kerítés gyártása, horganyzása, elektrosztatikus porfestése (matt fekete finomstruktúr). Grill rács és nyársaló állvány gyártása. Főkulcsos zárrendszer tervezése, szerelése és kulcsmásolás. A családtagok kulcsa nyit minden ajtót, az alárendelt kulcsok (kukás, takarító, kertész, alkalmazott…) csak meghatározott ajtókat nyitnak. Rozsdamentes kapaszkodók, ajtóhúzók szerelése. Kültéri ajtóbehúzók szerelése, törésvédő pajzsok szerelése, többpontos zárak cseréje.

Családi ház, TelephelyBudapest, III. kerület

Komplex biztonságtechnikai tervezés és kivitelezés. Nyílászárók gyártása, átalakítása. Elektromos-mechanikus biztonsági zárak beszerelése (járulékos anyagokkal, amik biztosítják a zárbetét törésvédelmét, a cilinder húzásvédelmét, a kapu, ajtó befeszítés elleni védelmét…). A beléptető rendszer regisztrál minden ajtónyitást, ami konkrét felhasználóhoz köthető. Ezzel a módszerrel utólag visszakövethető, hogy ki, mikor, melyik ajtót nyitotta ki. Amennyiben az ajtót nem megfelelően nyitották ki (akár erőszakosan, akár finomnyitással), úgy az állandóan aktív riasztórendszer az Ügyfél által igényelt módon riaszt (sziréna, gsm, net, rendőrség, távfelügyelet, gázosítás…). Az ajtók megerősítését követően a nem aktív nyílászárók megerősítése történt…

Sajómetál Kft. (közös képviselet)Budapest, III. kerület

Lakatosmunkákat, zárszerviz típusú munkákat és kaputelefon javítási munkákat végzünk. Sok társasház bejárati portáját gyártottuk, vagy újítottuk fel. A közös ajtók, ablakok, zárak, behúzók, elektromos fogadók javítását, cseréjét végezztük. Elvégezzük a betörések utáni helyreállítási munkákat, ill. az ajtók megerősítését is. Ezt a legtöbb esetben a tolózárak cseréjével és síktapadó elektromágnes szerelésével tesszük.

Központ KávézóBudapest, V. kerület

Egyedi lakatosmunkákat végeztünk, úgymint: lépcsőkorlát, galéria korlát gyártása (a natúr felület lett lakkozva), utcai fix ablak helyett nyitható ablak gyártása, üvegezése. Gyártottunk dobogókat, padokat, asztalokat, fogasokat. Ellátunk mindennemű zárszerviz és ajtószerviz jellegű munkát, úgymint: zárcserét, ajtó-megerősítést, azonos zárlatú rendszer készítését, törésvédő pajzsok szerelését, kulcsmásolást, kilincsek, zárcímek szerelését).

Családi házBudapest, XII. kerület

Komplett lakatos és betörésvédelmi munka: Úszókapu, kertkapu, kerítés gyártása, tűzihorganyzása (Nagév-Cink). Vörösfenyő lécek gyártása, Milesi vékonylazúrral való felületkezelése és az acélszerkezetek burkolása. Biztonsági ajtórács, ill. rácsos ajtó gyártása, szinterezése. Mellvéd-korlátok, árnyékolók gyártása. Expandált lemezből - klímaburkolat gyártása. Szellőzőakna fedelének gyártása, bádogozása. Járórácsok és aknafedél-rácsok gyártása - rostélyrácsból. Tűzálló üvegkorlát gyártása. Előtető gyártása, edzett, ragasztott biztonsági üveggel való burkolása. Főkulcsos rendszer tervezése és kivitelezése. Többpontos zárak (acélcsapos Roto), zárbetétek cseréje, törésvédő pajzsok (Hoppe, Tesa) szerelése. Elektromos zárak, rozsdamentes fogantyúk szerelése. Tollas kulcsos biztonsági trezorzárral ellátott biztonsági acélajtók átalakítása cilinderessé – a zárrendszerbe való integrálhatóság miatt. Tűzgátló ajtók biztonságtechnikai megerősítése…

OREX Zálog Zrt.Budapest, XIII. kerület

Sürgősségi és karbantartási zárszervizes és lakatos munkákat látunk el (ajtónyitás, zárcsere, zárszerelés...).

Árpád híd II. sz. Lakásfenntartó SzövetkezetBudapest, XIII. kerület

Általános zárszerviz típusú, és lakatos jellegű munkákat látunk el. Zárat cserélünk, zárat javítunk, vagy rácsokat gyártunk.

NYCS Kft. - közös képviseletBudapest, XIV. kerület

Sürgősségi és általános javítási-, karbantartási munkákat látunk el számos társasházban és lakóparkban.
Elsősorban lakatos és zárszerviz területen dolgozunk, másodsorban üvegezünk, ill. kaputelefont, beléptető- és videó-rendszert telepítünk. Számos bejárati üveges portált, kerítést javítottunk, vagy gyártottunk. Rengeteg kulcsot másoltunk és azonos zárlatú rendszert készítettünk. Sok síkmágnest és zárat szereltünk fel és rengeteg ajtóbehúzót cseréltünk ki.

Komócsyház Társasház XIV.Budapest, XIV. kerület

Kapuk, kerítések megerősítését, villanyóra szekrényhez kulcsmásolást, közös ajtókban lévő zárbetétek kódolását, javítását, cseréjét végeztük. Betörés után helyreállítottunk, több hevederzárat is felszereltünk. A kertkapuk elektromos zárjait cseréltük, ill. néhány tűzgátló ajtót javítottunk. Fsz-i lakások esetén műanyag ajtó- és ablakzárakat szereltünk fel (befeszítés-gátlás miatt).

Bevándorlási és Állampolgársági HivatalBudapest, XII. kerület

Lakatos munkatársaink eldeformálódott korlátot javítottak. A sérült részt behoztuk a lakatosműhelybe, ahol egyes korlátrészeket újragyártottunk, a többit kiegyengettük. A munkához hozzá tartozott a javított részek rozsdagátló alapozása és fedőfestése. A munkavégzést úgy ütemeztük, hogy még az elszállítás napján visszakerült a szerkezet a helyszínre. Rugalmasságunknak és kedvező árképzésünknek köszönhetően remélhetjük, hogy a Hivatal más lakatos és zárszervizes munkával is bennünket fog megbízni!

Budapest-Külső-Kelenföldi Református EgyházközségBudapest, XI. kerület

Lakatos szakembereink biztonsági rácsok szerelését, megerősítését, felújítását végezték.
Zárszerviz gyorsszervizünk sürgősségi ajtónyitást végezett, majd elvégezte a faajtó helyreállítását (3dimenziós állítható zsanérokra cseréltük a régi bevésős szerelésű diópántokat).

Gerbeaud Gasztronómia Kft.Budpest, V. kerület

Tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező lakatos szakembereink tűzgátló ajtó javítását végezték. A leszakadt zsanérokat védőgázas technológiával újrahegesztették és elvégezték az ajtó időszakos karbantartását is.

METRODOM Kivitelező Kft.Budapest, IX. kerület

Büszkék vagyunk rá, hogy a Metrodom cégcsoportnál -pályázati úton - különböző lakatosipari és zárszervizes munkákat is megnyerhettünk. Postaládarendszereket készítettünk, zárrendszereket terveztünk - telepítettünk, egyéb lakatosipari munkát végeztünk.

Társasházak (közös képviselet)Budapest és környéke

Rácsot, bejárati kaput, kerítést, előtetőt gyártunk rendszeresen társasházak részére. Rozsdás ajtókat, kapukat újítunk fel, vagy cserélünk ki. Biztosítjuk a zárszerviz segélyszolgálatot éjjel-nappal. Több esetben fordult elő, hogy reggel a lakók nem tudták elhagyni a lépcsőházat, így siettünk ajtót nyitni és zárat cserélni.

HOCHTIEFBudapest kerület, IX. kerület

Egyedi megbízás alapján állunk készenlétben zárszerviz és lakatos kapacitásunkkal. Jellemzően sürgős ajtónyitást, zárcserét, vagy egyéb ajtójavítást végzünk. Megújult tűzvédelmi szakvizsgáinkkal folyamatosan pályázunk tűzvédelmi végzettséget igénylő munkákra, úgymint: tűzgátló ajtók, füstgátló nyílászárók rendszeres karbantartására, ajtóbehúzók, ajtócsukók cseréjére, szerelésére, ill. lakatos műhelyünk bevonásával - biztonsági ajtók gyártására.

LŐTÉR KFT.Budapest, Budaörs, II. kerület

Büszkék vagyunk arra, hogy Budapest talán legnívósabb lőterén zárszervizünket és lakatosműhelyünket bízták meg különböző biztonságtechnikai kivitelezéssel. Azonos zárlatú rendszert készítettünk, többpontos biztonsági zárakat cseréltünk, lemezszekrényeket szervizeltünk, befeszítést gátló ablakzárakat szereltünk fel, tűzgátló ajtókat javítottunk...

FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉKBudapest 2. és 5. kerület, V. kerület

Cégünk speciális karbantartási és sürgősségi munkákat lát el különböző helyszíneken. Rendszeresen szükség van Schüco zárakra, kilincsművekre, egyéb alumínium ajtó- és ablakvasalatokra. Zárszerelő és lakatos szakembereink sürgősségi ügyeletet látnak el és folyamatosan kiszolgálják a felmerülő igényeket, úgymint: ajtónyitás/zárnyitás, zárcsere, ajtójavítás.

DUNAPACK KFT.Budapest XXi. ker., XXI. kerület

Általános nyílászáró-karbantartási munkákat végeztünk. Ajtókat nyitottunk, ablakokat állítottunk be, zárakat szereltünk fel...

BUDAPESTI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG FELDERÍTŐ FŐOSZT.Budapest kerület, XIII. kerület

Zárszerviz segélyszolgálatunk révén rendszeresen működünk együtt a Rendőrség különböző osztályaival.
Műszaki ajtónyitást végzünk, megrongált kerékbilincseket szedünk le, gépjárműnyitásban segédkezünk, betörés utáni helyreállításban veszünk részt.

BANKSZEKTORBUDAPEST - 1-23. kerület

Biztonságtechnikai vállalkozásunk szakmai és etikai megítélése miatt, egyik legfontosabb referenciánknak tekintjük, hogy 0-24 ZÁRSZERVIZ szolgálatunk rendszeresen kap megbízásokat különböző pénzintézetektől, sőt néhányukkal (biztonságtechnikai megfontolásból nem nevezhetjük meg a bankokat) általános karbantartási szerződés keretében végezzük zárszerelési feladatainkat.

ENSZ Menekültügyi FőbiztosságBudapest, XIII. kerület

Egyik legfontosabb referenciánknak tekintjük, hogy az ENSZ is bennünket választott a különböző biztonságtechnikai kivitelezésekre.

Szent István Egyetem - Növénykórtani TanszékGödöllő

0-24 Zárszerviz és Lakatosműhelyünk szolgáltatásait a Corvinushoz tartozó különböző felsőoktatási intézmények is rendszeresen igénybe veszik.
Jelen esetben a Kertészettudományi Kar Növénykórtani Tanszékén végezhettünk különböző zárszerelési, ajtó- és ablakjavítási munkálatokat.

SZENT ERZSÉBET KARITÁSZ KÖZPONTBudapest, VI. kerület

Zárszerelő munkatársunk biztonsági ajtózár szerelést végzett a Szent Erzsébet Templom főbejárati ajtaján.

Kereszténydemokrata NéppártBudapest, XIV. kerület

Rendszeresen végzünk zárszerviz jellegű munkákat a KDNP-nek is. Ajtó- és ablakvasalatokat javítunk, cserélünk igény szerint. Általános lakatosmunkákat és sürgősségi zárnyitási munkákat látunk el.

"Reneszánsz" Kőfaragó Zrt.Üröm

Zárszerviz gyorszolgálatunk zárcserét és ajtójavítást végzett a Reneszánsz Zrt-nek, Ürömön.

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi EgyetemBudapest, XI. kerület

Büszkék vagyunk arra, hogy a BME is megtisztelt bennünket azzal, hogy biztonságtechnikai, tűzvédelmi és zárszereléssel kapcsolatos feladataik egy részével a mi zárszervizünket bízták meg.

Ez kiemelten fontos elismerés számunkra, hiszen sokat teszünk azért, hogy a lehető legszínvonalasabb műszaki szolgáltatást tudjuk nyújtani a budapesti piacon. Ezt a színvonalat pedig - a magyar átlag fizetőképességnek tükrében - igen nehéz fenntartani!

Reméljük, hogy legközelebb is cégünket választják!

Ajtónyitás, zárcsere és zárjavítás Budapesten és környékén:

Zárszerviz Budapest - kerület:

1.     Zárcsere Budapest I. kerületében

2.     Zárcsere Budapest II. kerületében

3.     Zárcsere Budapest III. kerületében

4.     Zárcsere Budapest IV. kerületében

5.     Zárcsere Budapest V. kerületében

6.     Zárcsere Budapest VI. kerületében

7.     Zárcsere Budapest VII. kerületében

8.     Zárcsere Budapest VIII. kerületében

9.     Zárcsere Budapest IX. kerületében

10.   Zárcsere Budapest X. kerületében

11.   Zárcsere Budapest XI. kerületében

12.   Zárcsere Budapest XII. kerületében

13.   Zárcsere Budapest XIII. kerületében

14.   Zárcsere Budapest XIV. kerületében

15.   Zárcsere Budapest XV. kerületében

16.   Zárcsere Budapest XVI. kerületében

17.   Zárcsere Budapest XVII. kerületében

18.   Zárcsere Budapest XVIII. kerületében

19.   Zárcsere Budapest XIX. kerületében

20.   Zárcsere Budapest XX. kerületében

21.   Zárcsere Budapest XXI. kerületében

22.   Zárcsere Budapest XXII. kerületében

23.   Zárcsere Budapest XXIII. kerületében

 

Zárszerviz Budapest - környék:

 • Zárszerviz Budakalászon
 • Zárszerviz Pomázon
 • Zárszerviz Szentendrén
 • Zárszerviz Leányfalun
 • Zárszerviz Tahitótfalun
 • Zárszerviz Gödön
 • Zárszerviz Fóton
 • Zárszerviz Veresegyházon
 • Zárszerviz Erdőkertesen
 • Zárszerviz Vácott
 • Zárszerviz Mogyoródon
 • Zárszerviz Gödöllőn
 • Zárszerviz Csömörön
 • Zárszerviz Kerepesen
 • Zárszerviz Kistarcsán
 • Zárszerviz Nagytarcsán
 • Zárszerviz Pécelen
 • Zárszerviz Maglódon
 • Zárszerviz Gyömrőn
 • Zárszerviz Vecsésen
 • Zárszerviz Üllőn
 • Zárszerviz Gyálon
 • Zárszerviz Szigetszentmiklóson
 • Zárszerviz Halásztelken
 • Zárszerviz Diósdon
 • Zárszerviz Érden
 • Zárszerviz Tárnokon
 • Zárszerviz Törökbálinton
 • Zárszerviz Budaörsön
 • Zárszerviz Biatorbágyon
 • Zárszerviz Budakeszin
 • Zárszerviz Pátyon
 • Zárszerviz Telkin
 • Zárszerviz Remeteszőlősön
 • Zárszerviz Nagykovácsiban
 • Zárszerviz Ürömön
 • Zárszerviz Solymáron
 • Zárszerviz Pilisszentivánon
 • Zárszerviz Pilisvörösváron
 • Zárszerviz Piliscsabán