+36 70 378 5829

Lakatosműhely

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Budapesti Lakatosműhely referenciáink, kerületenként

Zárcsere zárjavítás ablakrács lakatosmunka társasház lakások törésvédő pajzs kulcsmásolás

Budapest, III. kerület

Flórián Üzletközpont

Beléptető-rendszer szerelése, egyéb biztonságtechnikai megoldásokkal. Bevéső-zárat, kívül fix gombos, ill. fogantyús törésvédő pajzsot szereltünk, elektromos zárat építettünk be acél tokba, ill. a biztos záródást segítvén - ajtócsukót szereltünk fel.

Axel 50

Vasajtó újrapántolása, ajtóbehúzó szerkezet szerelése.

Családi ház, Telephely

Komplex biztonságtechnikai tervezés és kivitelezés. Nyílászárók gyártása, átalakítása. Elektromos-mechanikus biztonsági zárak beszerelése (járulékos anyagokkal, amik biztosítják a zárbetét törésvédelmét, a cilinder húzásvédelmét, a kapu, ajtó befeszítés elleni védelmét…). A beléptető rendszer regisztrál minden ajtónyitást, ami konkrét felhasználóhoz köthető. Ezzel a módszerrel utólag visszakövethető, hogy ki, mikor, melyik ajtót nyitotta ki. Amennyiben az ajtót nem megfelelően nyitották ki (akár erőszakosan, akár finomnyitással), úgy az állandóan aktív riasztórendszer az Ügyfél által igényelt módon riaszt (sziréna, gsm, net, rendőrség, távfelügyelet, gázosítás…). Az ajtók megerősítését követően a nem aktív nyílászárók megerősítése történt…

Sajómetál Kft. (közös képviselet)

Lakatosmunkákat, zárszerviz típusú munkákat és kaputelefon javítási munkákat végzünk. Sok társasház bejárati portáját gyártottuk, vagy újítottuk fel. A közös ajtók, ablakok, zárak, behúzók, elektromos fogadók javítását, cseréjét végezztük. Elvégezzük a betörések utáni helyreállítási munkákat, ill. az ajtók megerősítését is. Ezt a legtöbb esetben a tolózárak cseréjével és síktapadó elektromágnes szerelésével tesszük.