+36 70 378 5829

Lakatosműhely

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Budapesti Lakatosműhely referenciáink, kerületenként

Zárcsere zárjavítás ablakrács lakatosmunka társasház lakások törésvédő pajzs kulcsmásolás

Budapest, XII. kerület

MOHOSZ (Magyar Országos Horgász Szövetség)

Rozsdamentes takarólemezek gyártása. Törésvédő pajzsok, másodzárak, zárbetétek szerelése.

Társasház XII. kerület Böszörményi út

Zárszervizes kollégáink rendszeres jelleggel végeznek társasházi lakatos és záras munkákat a társasház közös kapuin.

Társasház XII. ker. Margaréta u.

Lakatos szerelőink leszakadt kapukat zsanéroztak újra. Állítható hegeszthető pántokkal szerelték föl a kertaput, ill. a gépkocsibeálló kétszárnyú vaskapuját. A hegesztési munka elkészülte után elvégezték a felület festését, mázolását (rozsdagátló alapozását).

Társasház XII. kerület Budakeszi út

Lakatosműhelyünk szakemberei a társasházi bejárati ajtó zsanérjait erősítették meg és megjavították az eldeformálódott és rosszul csukodó kertkaput is.

Társasház Budapest XII. kerület Böszörményi út

Lakatos munkatársaink korlát átalakítást végeztek a társasházban.

Családi ház

Komplett lakatos és betörésvédelmi munka: Úszókapu, kertkapu, kerítés gyártása, tűzihorganyzása (Nagév-Cink). Vörösfenyő lécek gyártása, Milesi vékonylazúrral való felületkezelése és az acélszerkezetek burkolása. Biztonsági ajtórács, ill. rácsos ajtó gyártása, szinterezése. Mellvéd-korlátok, árnyékolók gyártása. Expandált lemezből - klímaburkolat gyártása. Szellőzőakna fedelének gyártása, bádogozása. Járórácsok és aknafedél-rácsok gyártása - rostélyrácsból. Tűzálló üvegkorlát gyártása. Előtető gyártása, edzett, ragasztott biztonsági üveggel való burkolása. Főkulcsos rendszer tervezése és kivitelezése. Többpontos zárak (acélcsapos Roto), zárbetétek cseréje, törésvédő pajzsok (Hoppe, Tesa) szerelése. Elektromos zárak, rozsdamentes fogantyúk szerelése. Tollas kulcsos biztonsági trezorzárral ellátott biztonsági acélajtók átalakítása cilinderessé – a zárrendszerbe való integrálhatóság miatt. Tűzgátló ajtók biztonságtechnikai megerősítése…

Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal

Lakatos munkatársaink eldeformálódott korlátot javítottak. A sérült részt behoztuk a lakatosműhelybe, ahol egyes korlátrészeket újragyártottunk, a többit kiegyengettük. A munkához hozzá tartozott a javított részek rozsdagátló alapozása és fedőfestése. A munkavégzést úgy ütemeztük, hogy még az elszállítás napján visszakerült a szerkezet a helyszínre. Rugalmasságunknak és kedvező árképzésünknek köszönhetően remélhetjük, hogy a Hivatal más lakatos és zárszervizes munkával is bennünket fog megbízni!